Reklama
Reklama

Ozbrojený lupič prepadol obchod, no peniaze vrátil. Suma nestačila na transplantáciu obličky jeho dcéry

Keď uvidel, že predavač mu podáva len niekoľko stoviek dolárov, celý svoj skutok prehodnotil a peniaze vrátil. Vysvetlil, že taká suma pre jeho chorú dcérku jednoducho nestačí.

V meste Philadephia sa odohrala naozaj kuriózna situácia, keď ozbrojený a zamaskovaný muž „prepadol“ obchod s potrebami pre fajčiarov. Namieril si to rovno k pokladni, kde mu predavač pod nátlakom vydal všetky peniaze, ktoré mal v pokladni. Keď zlodej uvidel, že ide len o pár stoviek dolárov, odmietol ich prijať so slovami, že taká suma nestačí na úhradu nákladov v súvislosti s transplantáciou obličky pre jeho dcéru. Vysvetlil, že práve na to mali byť peniaze určené.

Pár stoviek dolárov by ho z núdzovej situácie, v ktorej sa ocitla jeho rodina aj tak nedostalo, a tak po chvíli schoval zbraň a pokojne z obchodu odišiel. Pravdou je, že polícia po mužovi intenzívne pátra, avšak ani nie tak pre obvinenie, ktorému koniec koncov čelí, ale kvôli zisteniu informácií o stave jeho dcérky. „Ako spoločnosť by sme pomáhať ľuďom v takýchto situáciách a nevytlačiť až ich na okraj, kedy sú donútení použiť zbraň,“ povedal majiteľ obchodu, v ktorom sa incident odohral.

Reklama

Podobné príspevky